Hypnoterapi

hypnoterapi

Hvad er hypnoterapi?

Hypnose er blevet praktiseret i tusinder af år.

Teknikken har ændret sig fra den klassiske hypnose, som var  meget direkte, til den i dag moderne hypnoterapi, som er en tilladende teknik. Denne teknik er de senere år blevet en populær behandlingsform, da klienten oplever store forandringer på få behandlinger.


Alle mennesker kan hypnotiseres!

Klienten er ikke "væk" under hypnosen, men vil have en følelse af altid at kunne rejse sig fra stolen og gå ud fra rummet - man har bare ikke lyst, for det er sådan en dejlig og behagelig tilstand at være i hypnose...


Hypnose er  en ændret bevidsthedstilstand. Det er en indadrettet tilstand, hvor man kommer i kontakt med tilstande og ressourcer, som man normalt ikke er i kontakt med. I hypnose fokuserer energien i det ubevidste sind på én ting, den går uden om det bevidste sind.


Når man arbejder i en hypnotisk tilstand, er klienten i en trance. Vi har alle været i trance mange gange. Trance er vores naturlige evne til at være i kontakt med vores ubevidste sind. Hvis vi ikke kunne gå i trance, ville vi blive sindsyge. Vi går naturligt i trance i løbet af dagen, og det hjælper os til at klare stress og fungerer i det hele taget.

Trance kan eksempelvis opleves, når man dagdrømmer, når man mediterer eller kører bil (hvordan er jeg kommet her?)


Igennem den indledende samtale med klienten opfanger behandleren nøglen til klientens ubevidste sind. Et samarbejde med det ubevidste sind er ofte nødvendigt for at skabe forandringer i sindet, da det ubevidste sind blokerer for forandringer, hvis det ikke kan acceptere dem. Hypnose er en teknik, der målrettet skaber forbindelse til det ubevidste sind. Dermed giver hypnose større muligheder for at skabe forandringer.


En session forløber således:

Igennem samtale afdækker vi dine udfordringer, og hvilke forandringer du ønsker skal ske. Herefter guides du ind i en afslappende tilstand.


Jeg guider dig blidt igennem hypnosen og tilbage igen, hvorefter vi taler om dine oplevelser.


En session tager ca. 1,5 time og et behandlingsforløb tager gennemsnitteligt 3-5 sessioner. Nogle mennesker oplever store forandringer allerede ved første session, mens andre har brug for flere.


Det er  vigtigt, at vi matcher hinanden, da det giver de bedste betingelser for dig  i din forandringsproces. Det vil derfor altid være op til dig, om du ønskes en ny tid.


IMGP8567
IMGP8571
IMG_9869
IMGP8557
IMGP8562