Referencer

referencer

Alle mine klienter kommer med forskellige udgangspunkter og udfordringer. Fælles for dem er at de ønsker at opnå en indsigt og forståelse, så de kan opnå en ny forbedret tilstand. 

Dreng

BEKYMRINGER

"Vores søn har fået en utrolig kompetent og nærværende behandling hos Mie. Mie har en særlig evne til at tale med børn og vores søn følte sig helt tryg i forløbet fra start til slut.


Vi henvendte os til Mie, da vi ønskede hjælp til vores søn på 10 år, som gik rundt med alt for mange bekymringstanker og en angst for at være alene. Mie forstod hurtigt de udfordringer, vores søn oplevede og formåede allerede efter en behandling at give ham konkrete redskaber som viste sig at være meget brugbare og effektfulde. Kombinationen af hypnose og Mies samtaleteknikker har vist sig at være det helt rigtige for vores søn og vi er meget glade for, at vi valgte at søge denne vej. Vi har oplevet forløbet hos Mie som en meget skånsom måde at tage hånd om udfordringerne.


Mie har en fantastisk evne til at finde ind til det centrale i udfordringen og med enkelte greb har hun skabt en meget større trivsel for vores søn. Forløbet kunne afsluttes efter få gange og vi ser nu en dreng, der kan være alene og som oplever langt støtte tro på sig selv.

Vi kan helt klart anbefale Mie til andre."Anna Louise Tranæs Didriksen, TV2 Østjylland


RIDEANGST

Da Anna Louise falder af sin hest Oskar, bliver hun bange for at komme op på ham igen. I tv-programmet "Vild med hest" kan du se, hvordan jeg hjælper hende tilbage i sadlen.


Hun siger:

Mit kendskab til Mie gennem mange år som person er, at hun er et dybt engageret menneske, der går "all in" i alt, hvad hun gør.

Derfor var jeg ikke det mindste i tvivl om, at det var hende, jeg skulle have til at hjælpe mig med min udfordring med at overvinde min ride angst.

Dels er hun selv rytter, dels er hun et dybt seriøst og engageret menneske, med stor integritet og respekt for andre. Og ikke mindst med en stor portion jordforbindelse og seriøsitet i alt, hun giver sig i kast med.

Derudover har hun et sjældent blik, for de mennesker hun engagerer sig i.

Jeg kan kun give Mie West mine varmeste anbefalinger!


Se optagelserne fra TV2 Østjylland her:


Freja, 16 år

USIKKERHED OG LAVT SELVVÆRD

"Jeg kan klart anbefale dig, som hjælp til hypnoterapi. Jeg kunne mærke forskel helt fra første gang. Det gav mig en øjenåbner for, at det ikke var mig, der var noget galt med men mine tanker om mig selv.

Jeg gik ikke derfra med et nyt udseende, som var der min usikkerhed lå, men med en anden tankegang og billede af mig selv. Jeg overtænker ikke lige så meget mere, og jeg er blevet bedre til at tackle mange situationer med nedladende tanker som sig selv. En stor anbefaling herfra."

Inge

ONLINE HYPNOTERAPI

"Nu har jeg været under hypnose ved Mie 3 gange i løbet af 10 måneder.

2 af gangene online og én gang i klinikken.


Jeg oplever, at jeg har fået mest ud af min hypnose online. Efter de to gange, har jeg haft størst fremgang med min problematik, som er overvægt/ønske om vægttab.

Ved online hypnose er jeg i mit eget hjem, hvor jeg slapper mere af, da jeg ikke skal forholde mig til andre end mig selv og andre lyde end, dem jeg kender.


Mie er rigtig god til at få mig til at slappe af og være tryg under hele seancen også selvom, hun ikke er i samme rum.


Jeg vil til hver en tid anbefale online hypnose fremfor i klinikken, men dette er jo individuelt."

Morten

URO OG SØVNPROBLEMER

"Hej Mie. Jeg henvendte mig til dig, lidt via min hustru. Jeg har længe haft søvn problemer og tænker jeg har prøvet rigtig mange ting og er indædt modstander af medicin.

Efter 2 seancer med lidt arbejdsmæssige og personlige udfordringer med noget familie har jeg ganske enkelt fået “ro” på. Jeg sover 6 timer som minimum i streg og har fået mine udfordringer sat på plads igennem et par seancer. Jeg var ikke sikker på at det kunne lykkedes at få mig ud af min “kontrol”-egenskab men valgte at give maks fri, det gav bare pote og jeg er meget glad.


Samtidig har jeg fået redskaber til at begynde min egen “meditation” med simple vejrtrækningsøvelser samt link til nogle videoer der kunne guide. Igen tak Mie - jeg kommer retur, hvis der kommer “røre i andedammen."

Ung kvinde

PRÆSTATIONSANGST OG LAVT SELVVÆRD

"Jeg tvivlede lidt på det med hypnoterapi og hvorvidt det egentlig kunne gøre noget, inden jeg prøvede det hos Mie. Min far fik skubbet mig ud i det, eftersom jeg længe havde døjet med eksamens-angst, dårligt selvværd og frygt for at tage offentlig transport.


Forløbet var meget behageligt, med en god lang snak inden man overhovedet gik i gang med hypnose delen. Først en snak, hvor man føler sig veltilpas og Mie hjælper med at uddybe ens tanker, forstå sine problematikker og sætte nogle mål for sig selv. Hypnose delen er stille og roligt og meget behageligt, man føler sig ikke ude af kontrol, bare helt afslappet. Jeg har følt et stort pres omkring skole projekter og eksamener, med meget høje forventninger til mig selv, og en følelse af at intet var godt nok. Mie hjalp mig med at få snakket det igennem og gav mig nogle redskaber, i forhold til mit tankemylder og mine negative tanker, som har hjulpet mig utrolig meget sidenhen!


Dernæst har jeg følt mig utilpas i sociale sammenhæng, da jeg har følt mig uønsket. Gennem hypnose delen, fandt jeg frem til årsagen der evt har stået til grund for dette omfang af dårligt selvværd. Med blik på det konkrete der satte følelserne og tankerne på spil, har det siden da, været nemmere at være opmærksom på det og dermed se ud over det, blive logisk i min tænkning og komme væk fra de gamle negative tanker. Til sidst, har jeg i lang tid fået det fysisk dårligt bare ved tanken om at skulle tage et tog eller en bus, og igen kom jeg frem til et konkret minde under hypnose delen, som stadig påvirkede mig meget og åbenbart har været en stor grund til min frygt. Igen, med fokus på hvad der har ligget bag det, er jeg blevet meget bedre til at tage offentlig transport, jeg bliver ikke dårlig ved tanken om det og jeg har ikke længere de samme tvangshandlinger ift at tjekke fx busplanen over 100 gange inden og i løbet af turen.


Det tog 2 besøg for mig, og "virkningen" var ikke øjeblikkelig, der gik noget tid inden jeg egentlig bemærkede at der var sket en forandring, fx at jeg ikke fik mave smerter af at skulle med bussen."

Pige, 11 år

SPISEFORSTYRRELSE

Hendes forældre siger:

"Vi har en 11-årig datter som går til rideterapi hos Mie. Vores datter har været ramt af svær anoreksi, og da sygdommen var værst, var hun meget medtaget, og hun havde ikke meget motivation til at blive rask.

Da vi startede op hos Mie, havde det i en periode været meget svært, og vi skulle forsøge på at få noget motivation og lyst til livet tilbage i vores datter. Efter første besøg hos Mie, fik vi en meget glad og smilende datter hjem, hvilket bestemt ikke var noget der skete ofte i den periode. Hun glædede sig meget til hun skulle afsted igen, og sådan har det været lige siden.


Vi er helt overbevist om, at det at komme ved Mie, har været en kæmpe hjælp i kampen mod anoreksien. Det har givet vores datter rigtig meget glæde og motivation. Det har været hendes ting og et frirum for sygdommen, som vi havde svært ved at give hende selv. Vores datter kan godt være noget genert og har svært ved at åbne sig for andre mennesker. Vi oplevede, at Mie hurtigt og på en god måde fik skabt en tæt kontakt til vores datter.

Vi kan varmt anbefale Mie."


Håndboldspiller, 19 år

SELVTILLID I SPORT

"Jeg havde gennem en længere periode haft problemer med at tro på mig selv samt mine evner i forhold til min sport, håndbold. Den manglende selvtillid var noget som holdt mig tilbage i mit spil - jeg så begrænsninger i stedet for muligheder.


Da jeg første gang var nede ved Mie, havde vi en lang samtale. I den samtale fandt Mie ind til kernen af mit problem - det var en meget tryg samtale, hvor man kunne komme ud med alle sine frustrationer og tanker. Under hypnosen arbejdede vi med at booste de ressourcer, jeg skulle bruge til at opbygge en selvtillid igen. Det var bl.a. ressourcer som vilje, tryghed, mod, turde tage chancen og en bevidsthed om, at det er okay at lave fejl.


Allerede efter første hypnose kunne jeg mærke en tydelig forskel, da jeg ikke længere er nervøs, inden jeg skal spille kamp men derimod glæder mig til at spille kamp. Derudover har jeg fået troen på mig selv tilbage samt en tanke om, at det er okay at lave fejl - nu er jeg igen begyndt at se muligheder i stedet for begrænsninger.


Derfor vil jeg rigtig gerne takke Mie. Det har hjulpet mig rigtig meget og givet mig en dejlig følelse i kroppe igen. Dette kunne ikke have ladet sig gøre uden hendes hjælp - man er i trygge hænder, når man er hos Mie. Derudover får hun en til at føle sig som det vigtigste i hele verden."

Pige, 14 år

ANGST

"Her kommer lige en lille sommerhilsen. Min pige har rykket sig sindsygt over de sidste måneder. Hun er blevet mere glad og hviler i sig selv og stoler mere på sit eget værd. Hun kører selv i bus ind til byen, har selv gået fra togstationen ned igennem byen midt på eftermiddagen. Mødes med veninder og venner om dagen. Har selv taget toget alene fra Horsens til silkeborg, hvilket jo indbefatter et skift i Skanderborg. Tager med på restaurant. Alt sammen uden at alle tankerne kører inden. Og de gange tankerne kommer, så har hun sagt til sig selv “ jeg kan godt” og har nu og glad sagt, at hun glæder sig til skolestart på mandag - så vi håber alle at det bare fortsætter.


Og hun var aldrig nået hertil uden dig. TAK for din måde at have været der for hende og have støttet mig igennem det hele. Ja bare tak for dig"

Kvinde, 28 år

"I en periode i mit liv, hvor ikke alt gik min vej, hjalp mine samtaler hos Mie West HypnoTerapi mig rigtig meget.

Mie formåede at få mig til at føle mig tryg, hun fik mine øjne op for, hvad den egentlige udfordring var, og hun fandt det, jeg selv så som mine svagheder, og vendte dem for mig til at blive mine positive kompetencer og egenskaber. Mie stillede hele tiden de gode spørgsmål, og via hypnoterapien rykkede hun mine grænser for at arbejde med min mentale tilstand - kun til det bedre!

Et forløb, der hjalp mig til at forstå og lære mig selv bedre at kende og et forløb, der gav mig mange redskaber i rygsækken, så jeg nu kan stå stærkere i svære og udfordrende situationer.

Jeg sender en kæmpe tak til Mie oveni alle mine varmeste anbefalinger - en kvinde med jordforbindelse, et roligt og lyttende væsen og en stor faglig viden."

Mari-Ann

"Sidste efterår var jeg max presset på arbejdet og det begyndte, at gå ud over mit velbefindende. Jeg blev meget træt, ineffektiv, havde svært ved at være nærværende,- hvilket er en af mine kerneopgaver. Desuden fik jeg følelsen af, at gå rundt med en tung sort sten i brystregionen.

Jeg var hos Mie og fik 'en behandling og en snak. I løbet af et par dage aftog den tyngende følelse i brystet. Jeg fulgte derefter hendes råd, og i løbet af et par måneder var jeg tilbage til mig igen. - En dejlig fornemmelse.

Kan varmt anbefale Mie."

Eliteudøver, 17 år

SPORT, PRÆSTATIONSANGST

"Jeg havde gennem en periode problemer med stor nervøsitet op- og til konkurrencer, som hæmmede mine præstationer. Men det var ikke kun til konkurrence, jeg havde udfordringer, men også i den daglige træning, hvor der var visse ting, som jeg unødvendigt bekymrede mig om, og som gjorde mig utryg.


Jeg har været utrolig glad for at snakke med Mie, hun har åbnede op for nogle ting, jeg har haft svært ved at snakke om, Men som har gjort, jeg har det bedre med mig selv i dag.

Mie har hjulpet mig med at finde mere ro i mig selv, og hjulpet mig med at fjerne de bekymringer, jeg havde i daglig dagen til træning. Hun har hjulpet mig med at finde ro op- og til stævner, Og hjulpet mig med at ændre nogle tankemønstre, som har påvirket mig negativt.


Alt dette har gjort, at jeg har det bedre i den daglige træning, og at jeg glæder mig til træning uden bekymringer. Specielt til konkurrencer er min nervøsitet blevet mindre, og jeg præsterer bedre."

Søs

"Efter behandlinger hos Mie har jeg fundet så meget ro i mig selv. Irritationerne er blevet mindre og larm mm. trigger mig ikke på samme måde som før. Mie er rigtig dygtig og hendes stemme får en til at glemme tid og sted. Jeg giver Mie de bedste anbefalinger."

Lars

"Jeg kan kun anbefale Mie, - professionelt og med stor effekt. Intet hokus pokus og samtidig god og spændende oplevelse."

Pige, 17 år

SELVVÆRD

"Har netop anbefalet Mie til en kollega da jeg er overbevist om at det lige præcis er det som Mie kan som hun har brug for. Min datter oplevede efter allerede første besøg at få det lettere med tunge tanker og et bedre selvværd- og det fortjener alle."

Michael, 45 år

STRESSSYMPTOMER

"Jeg har igennem længere tid gået og kæmpet med søvnproblemer, samt mange tanker som havde sat sig som uro i kroppen, grundet nogle persolige og familiære udfordringer. Havde prøvet lidt af hvert, læge/massage og fysioterapi, uden det hjalp mig ret meget. Jeg blev så anbefalet at prøve hypnoterapi, og jeg må sige, jeg var da også noget skeptisk ved mit første møde med Mie. Men sikke en modtagelse!


Mie var simpelthen så god til at sætte sig ind i lige netop min situation. Hun var støttende og lyttende, og gav mig hurtig en følelse af tryghed og ro, så man kunne give slip og få "grædt" lidt ud. Efter 2 behandling og hjemmeøvelser i form af meditation og vejrtrækningsøvelser har jeg fået det meget bedre og der er kommet ro på tankerne. Så hvis behovet en dag melder sig igen, vil jeg til hver en tid få hjælp af Mie. De varmeste anbefalinger herfra."

Dreng, 11 år

TRIVSEL

"Vores søn på 11 år har været i et kortere forløb hos Mie. Det var en meget positiv oplevelse både for vores søn og os som forældre. Der var masser af ro og tid til samtale og forståelse. Der blev hurtigt skabt et trygt rum at være i. Vi giver de bedste anbefalinger til andre. "

Mia, 43 år

INDRE URO/TANKEMYLDER

"Mine største og varmeste anbefalinger til Mie - både som behandler og som menneske. Allerede efter min første seance med hypnoterapi hos Mie havde jeg en vild "aha-oplevelse". Følte en enorm lettelse og afslappende indre ro i kroppen. Hun udfordrer ens tankegang med små enkle øvelser, der er nemme at omsætte samt at putte ind i en travl hverdag."

Bettina, 42 år

SLIPPE KONTROL

"Jeg har været i et forløb hos Mie som har udviklet mig selv og mine nære relationer, og givet mig nogle skønne indsigter.

Jeg oplever, at Mies viden på det psykoterapeutiske område er stor, og at det i samspillet med ride terapien har givet mig en dybde som jeg ikke tidligere har oplevet.

Jeg husker da Mie spurgte mig "hvad er det du husker du har glemt ift. din relation til dine forældre"


Da jeg fik hul på det spørgsmål, og reflekteret over dette, opdagede jeg at ikke bare min relation til mine forældre fik et boost i den rigtige retning, men også ift. min teenage datter.

Jeg oplever, at terapi og hest i forening er et fantastisk mix. De spejlinger jeg fik i hestens og mit samarbejde var spot on i forhold til de tematikker jeg har bragt ind i terapien.


Jeg ved, at en lille ændring kan gøre en stor forskel på godt og ondt. Jeg oplevede det så intens på hesteryg, en oplevelse af at jeg fik krop og bevidsthed til at hænge sammen.


Jeg slap tøjlerne, gav slip på kontrollen/styringen og skruede op for nærværet mellem mig og hesten og oplevede et fællesskab, en symbiose, samhørighed og et samarbejde som nåede højder jeg ikke troede fandtes.

Dette overført til min hverdag, som blandt andet indeholder rollen som mor, har været meget nærende.


Jeg er imponeret over Mies tilgang og evne til at skabe bevidsthed med hjælp fra hestene. Jeg som ikke skulle på hesteryg, er såååå klar til at udforske mig selv gennem endnu mere hesteryg...."Stine, 41 år

BEKYMRINGER OG FYSISK UBEHAG

"Hvordan er det egentlig at være i hypnose?”

Det spørgsmål har jeg fået flere gange siden jeg har besøgt Mie. Og mit svar til alle er: “det burde alle give sig selv muligheden for at prøve for det er umuligt at forklare helt præcis hvordan det føles”.


Men jeg vil alligevel give det et forsøg… Jeg har igennem årene været til forskellige former for terapi, coaching og psykologforløb, men jeg har aldrig tidligere gået fra en session med SÅ vidunderlig en fornemmelse i kroppen. Og jeg er overbevist om at det skyldes flere ting.


Mie er for det første usandsynlig tilldsvækkende, hun ser dig meget bedre end du selv gør, hun er konkret og hun ser fremad. Allerede under vores indledende samtale, inden selve hypnosen elskede jeg hende og faktisk elskede jeg også mig selv lidt højere. Under hypnosen beder hun mig om at opløse den bekymringsknude jeg har fortalt jeg har i brystet. Og nu ved jeg godt at det lyder som en løgn, men det begyndte fuldstændig at snurre i mine hænder og fødder som om knuden blev helt flydende og løb væk.


Det er nu 1,5 måned siden det besøg og knuden er stadig helt væk og jeg har en balance i mig selv, jeg ikke har haft i årevis. Og præcis fordi det hele lyder som opspind, så gentager jeg gerne: Giv dig selv muligheden for at prøve. Det er det hele værd!"

Pige, 16 år

SELVSKADE OG SELVMORDSTRUET

"Min datter på 16 år har været i et intensivt forløb hos Mie 6 dage om ugen gennem to måneder. Da hun startede hos Mie, var hun meget syg og havde været gennem utallige indlæggelser - hun var selvmordstruet og selvskadende og ude af stand til at komme uden for en dør. Mies søde og empatiske tilgang til hende gjorde, at der hurtigt blev opbygget en tillidsfuld relation mellem dem; min datter følte sig ”set” og ”hørt” af Mie.

Min datter har hos Mie både modtaget ride- og hypnoterapi, og begge dele har haft en rigtig god effekt på hende. Timerne sammen med Mie og hestene har givet hende livslysten igen, og hun har genfundet sit mod og sin vilje til livet. Når hun kom hjem fra terapien med Mie, var det altid en opløftet pige, vi fik hjem, som var i et betydeligt bedre humør. Vi kunne se en glæde i hendes øjne, som vi ikke havde set i lang tid! Som behandlingen skred frem hos Mie, blev Claras behov for selvskade mindre og selvmordstankerne blev også mindre.


Mies store engagement og indføling er helt fantastisk og har betydet rigtig meget for min datter. Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Mie! Hun er noget særligt, og hun kan noget særligt! Jeg er hende dybt taknemmelig!"

Pige, 21 år

EKSAMENSANGST

"Ved at komme hos Mie og endda kun efter to besøg, kan jeg mærke forskel ved at jeg hviler mere i mig selv. Jeg kom til Mie og var usikker grundet min eksamen, da jeg aldrig har været god i skolen - og bare efter første gang, gik jeg hjem med en positiv energi og ro i maven. Efter 2. gang gik jeg til eksamen og fik 12! Det var en god oplevelse til eksamen, og den kan jeg leve længe på.


Jeg har kæmpet flere år med min usikkerhed og havde endnu ikke fundet den rette hjælp i psykologer - nu har jeg fundet ud af, at hypnose er vejen frem! 


TAK for hjælpen!"

Karsten

STRESS, DEPRESSION

"Efter mange år med stress og depression, og utallige konsultationer hos psykologer, prøvet diverse antidepressive midler, valgte jeg at opsøge Mie for at få en behandling. Jeg følte mig tryg i hele forløbet, Mie var rigtig god til at fortælle hvad vi skulle igennem. Selve hypnoseforløbet var ligeledes for mit vedkommende meget trygt, jeg blev hele tiden guidet på en meget behagelig måde, og var under hele forløbet ved fuld bevidsthed. Jeg fik 2 behandlinger, og har haft det godt lige siden. Derfor kan jeg kun anbefale at blive behandlet af Mie."

Dreng, 15 år

ADHD, AUTISME

Hans forældre siger:

"Vores søn har ADHD og atypisk autisme. I en lang periode har han haft ondt i maven om morgenen og ikke været i stand til at tage med bussen i skole. Da alt somatisk var udelukket, blev vi enige om at prøve hypnoterapi.

Efter bare 1 behandling hos Mie, er han i stand til at tage bussen uden mavepine. I alt fik han 3 behandlinger. Vores søn synes, det er rart og behageligt at blive hypnotiseret."

Kathrine, 16 år

MANGLENDE RIDEGLÆDE

"Jeg har været udfordret af manglende rideglæde, manglende mod og nervøsitet.

Min hest og jeg har nu været til flere stævner og fået flere rosetter med hjem. Jeg har nydt at være til stævne og har haft det sjovt! Jeg har haft en følelse af at kunne vise dem alle sammen, hvad vi dur til. Jeg var på ingen måde nervøs længere, og så bare frem til at give den gas.

Det er en vildt fed følelse, som jeg er rigtig glad for at have fået igen. Til træning tør jeg udfordre mig selv, og springene er uanset størrelsen overhovedet ikke "skræmmende" længere!

Alt i alt går det bare meget bedre nu."

Mand, 54 år

"Jeg har været uoplagt, træt, ingen motivation og trist i en længere periode. Medicinen, som blev afprøvet, gav slem kvalme. Jeg har fået 2 behandlinger hos Mie og har fået bedre humør, overskud og energi, og føler at presset er lettet."

Anna, 10 år

Hendes mor, Jeanne, siger:

"Jeg vil først og fremmest sige tak for en rigtig god oplevelse i sidste uge. Anna var SÅ glad og tryg, og hun glæder sig til at komme ud til dig igen. Det var også rart for mig at få lov til at være derinde første gang, så jeg kunne se, hvad det er for noget.

 

I weekenden oplevede vi, at det allerede har hjulpet.

Lørdag aften skulle jeg være væk nogle timer. Det vidste Anna godt på forhånd, og normalt spørger hun mig 50 gange om alt muligt med, hvornår jeg kører, om jeg husker at sige farvel, hvornår jeg kommer tilbage osv. Hun spørger typisk hele tiden, om jeg nu også bliver hvor jeg er, eller ”hvad-nu-hvis” i 20 forskellige kombinationer.

Det plejer at fylde rigtig meget for hende, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind, fordi jeg hele tiden skal forsikre hende om, at jeg kommer tilbage og ikke kører uden at sige farvel. Op til afskedstidspunktet (nogle gange flere timer før – eller hele dagen…..ofte også dagen før) plejer hun at kredse omkring mig konstant i stedet for at deltage i sjove og hyggelige aktiviteter med kammeraterne – og det er jo netop dét, vi har været så frustreret over – at hun udelukker sig selv fra at have det sjovt, fordi det her fylder så meget!

 

Lørdag eftermiddag (en halv times tid før jeg kørte), spurgte hun mig én gang, hvornår jeg tog af sted og bad mig lige sige farvel, inden jeg kørte. Så bad hun mig om penge til slik, og så gik hun ud for at lege med de andre - altså fuldstændig lige som et helt normalt barn ville gøre. Sådan har hun ALDRIG været før!!! Hun havde slet ikke nævnt det, og jeg kunne intet mærke på hende. Hun var helt tryg og ”sig selv”, og alligevel ikke til at kende – det var SÅ dejligt.

 

Hun har været MEGET anderledes i forhold til, hvordan hun plejer at være – en meget markant forskel til det bedre ."

Tilde, 14 år

SPORT, SKADESPERIODE

Tilde har siddet på bænken hele denne håndboldsæson pga. en skade.


"At være til hypnose har gjort, at jeg i min skadesperiode har fået mere ro i kroppen, og at jeg ikke tænker over de svære ting på samme måde.
Hypnosen har givet mig nogle redskaber til at klare hverdagen, når jeg syntes, det har været svært at være skadet.
Jeg er blevet mere glad efter hypnosen, og har nemmere ved at overskue udfordringerne ved min skade.
De varmeste anbefalinger herfra.

Tilde"

Kvinde, 48 år

"Jeg har været trist, umotiveret og trøstespist. Efter 3 behandlinger hos Mie har jeg fået meget mere overskud, er glad og har ikke behov for at spise for meget mere."

Kvinde

"Jeg har gået til hypnose ved Mie, denne kontakt blev skabt gennem mit netværk, som havde kendskab til Mie.

Min oplevelse af hypnose og samtale ved Mie, har givet mig indblik i nogle tankemønstre, som jeg har haft opbygget gennem en længere periode.

Jeg har oplevet samtalen hos Mie, som professionel og samtidig personlig, hvilket gjorde jeg fik en åbning til mit underbevidste gennem hypnose og et nyt syn på mig selv.

Jeg vil helt klart anbefale Mie til andre, hvis de står i samme situation som mig."

Anastasia Raahauge Amtoft, 17 år

HELING FRA HÅNDBOLDSKADE

"I forbindelse med min hjernerystelse, som jeg desværre fik under en elitehåndboldkamp (jeg er målvogter) i oktober 2016, har jeg anvendt Mie og MW Hypnoterapi i helingsfasen med rigtig gode resultater, der har betydet hurtigere og bedre fremskridt for mig.

Hos Mie er man altid i trygge rammer, hvilket skaber den nødvendige atmosfære af åbenhed og tillid. Mie er en fantastisk lytter, hvilket gør det nemt at fortælle om alle følelser og oplevelser.

Mie er professionel og dygtig i sin form og metode, og jeg har bl.a. opnået klarhed. Jeg giver Mie mine allerbedste anbefalinger, hvad enten du er elitesportsudøver eller ej."

Helle

STAMMEN

"Min datter på 8 år stammer. Nogle gange så slemt, at hun ikke magter sige sætningerne færdige. Hun har siden 3 års alderen været udfordret på, at munden "driller" hende. Om hun nogensinde stopper med at stamme eller ej, vides ikke, men som mor var det ikke mit fokuspunkt, da jeg henvendte mig til Mie.


Mit fokuspunkt var at lære min datter at finde en indre ro samt booste selvværdsfølelsen til at føle, at hun er god, som hun er trods hendes daglige udfordringer med at stamme.

Jeg vidste, at netop Mie kunne hjælpe hende med dette. Min datter følte sig hurtigt tryg ved Mie og åbnede sig op og tegnede et billede af, hvordan hendes verden ser ud, når man som en 8 årig, social sportspige stammer i timerne, frikvartererne og i fritiden.

Min datter ytrede ønske om at turde noget mere...bl.a at turde sige noget højt på klassen i timerne uden at blive grinet af. Mie formåede, via hypnoterapi, at få min datter til at "skrue op" for knappen til at være mere modig og turde noget mere. Mie fik min datter til at finde en indre ro, som jeg ikke havde set hende have, siden hun var 3-4 år gammel.

Dagene og ugerne efter hypnoterapi var det spændende at se, hvorvidt det havde haft en effekt eller ej.


I dag er det over 5 uger siden, at min datter mødte Mie. Jeg kan tælle på én hånd, hvor mange gange min datters "mund har drillet". Roen og troen på sig selv, kan jeg ikke mindes, jeg har set hende besidde, siden hendes spæde år. Tak til Mie. Vi kommer uden tvivl tilbage, når "modighedsknappen" trænger til en justering!"

Lone

"Mie har en unik personlighed til at møde dig, når du kommer i hendes praksis. Hun er fuldstændig tilstede og du bliver set som den du er. Mie er fantastisk til at holde fokus og sætte skarp ind på det, som du gerne vil have hjælp til.


Mie bringer sig selv i spil på en meget professionel måde og det gjorde at jeg følte mig meget tryg. Hun støtter på sin egen ”Mie Måde” og du kommer igennem en proces, som gør at du føler dig opløftet og får energi til at gå med det som kan være udfordrende. Og helt særligt forenes Mies terapi form på en måde, hvor du både får hoved og krop med- hvilke gør en kæmpe forskel. Hermed de allerbedste anbefalinger til at få hjælp hos Mie, til et godt liv som skal leves."

Betina

"Min første hypnose hos Mie.

Mie er fantastisk behagelig og rolig. Jeg var meget spændt, men da Mie var meget afslappet, var jeg ikke spor nervøs.

Det var en fantastisk oplevelse at blive hypnotiseret. Vi havde på forhånd aftalt, at jeg skulle huske noget fra min barndom. Et møde med en person,som jeg ikke havde mødt, siden jeg var helt lille.

Efter en lang og behagelig snak begyndte hypnosen.

Det var en stor oplevelse. Det hele foregik roligt og var utrolig behageligt. Da det efter 50 minutter var forbi ( jeg oplevede det som om der var gået 10-15 minutter) havde jeg udover at have oplevet en situation fra min barndom en ro og fredfyldt følelse i kroppen.

Nu skulle jeg blot prøve hypnose af nysgerrighed.

Men jeg er vildt overrasket over, hvor meget det kan bruges til i terapiformer og at der ikke er noget mystisk ved det."

Pige, ligahåndboldspiller

SELVUDVIKLING

"Min oplevelse med hypnose har kun været positiv. Mie er helt igennem utrolig og har hjulpet mig både sportsligt og personligt med at have mere tro på mig selv. Jeg har gennem Mie fået redskaber, som jeg allerede efter få behandlinger kunne mærke gjorde en forskel i min hverdag. Jeg har det langt bedre med mig selv nu, og det er takket være Mie."

Thomas, 40 år

SELVUDVIKLING

""Jeg har igennem Mie og hypnose, fået mere indsigt i mig selv. Det har ikke mindst styrket mit selvværd. Hos Mie er mennesket i centrum. Alle burde ha en “Mie” at kunne gå til, når livet giver udfordringer, eller man ønsker mere selvindsigt."Emilie, 18 år

SKADESFORLØB

"I foråret 2021 blev jeg ramt af en skade og efter mange måneders skadesforløb knækkede jeg mentalt sammen i starten af dette år. Jeg fik anbefalet MW HypnoTerapi og det har jeg været rigtig glad for. 

Her er jeg blevet mødt af en høj graf af professionalitet. Mie West har gennem hendes HypnoTerapi givet mig ro og overskud. Ro i den forstand, at jeg ikke problematisere alle ting mere. Samtidig har jeg fået overskud til at tackle min skade i de mange facetter som følger med når man er ung og bare gerne vil spille håndbold og løbe efter bussen, om nødvendigt. 

Jeg kan kun anbefale MW HypnoTerapi, og samtidig til at få rotterne i hovedet omdannet til små uskyldige mus."

Gitte

SMERTER

"Jeg kontaktede Mie i håb om hun kunne afhjælpe min dårlige nattesøvn. Jeg har en gigtsygdom som er kendt for at forstyrre nattesøvnen pga svære smerter. Da jeg startede ved Mie sov jeg sjældent mere end 2 timer af gangen og måtte op og gå hver nat.


Allerede efter første konsultation var min søvn bedre, jeg vågnede færre gange. Efter 4 behandlinger kan jeg nu ofte sove igennem og bedst af alt komme ned i en dyb søvn, hvor drømmene dukker op. At jeg så ydermere har fået det bedre i løbet af dagen er en kæmpe sidegevinst.


Med Mie ved min side, blev det trygt at arbejde dybt med min epigenetik og undersøge sammenhængen mellem min mors kroniske sygdom og min egen. Det blev den smukkeste rejse, hvor Mie guidede med troværdighed og mildhed. Jeg står et bedre sted efter den oplevelse.


Jeg kan på det varmeste anbefale Mie West, hun har den fineste indlevelsesevne, en høj grad af professionalisme og tydeligvis fagligt kompetent.Jeg sender hende mange venlige tanker, når jeg slår øjnende op om morgenen efter en dejlig nats søvn uden smerter."Kisser